På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Grillning

Om du ska grilla måste du göra det på ett sätt som inte stör din grannar. I vissa områden där det är praktiskt lämpligt har vi anordnat allmänna grillplatser för våra hyresgäster.

Om du bor på markplan med egen uteplats är det tills vidare tillåtet att grilla med gasol- och kolgrill. Men tänk då på att placera grillen så långt bort från huset som möjligt, så att röken inte kommer in i ventilationssystemet.

På balkonger är det av säkerhetsskäl endast tillåtet att använda elektrisk grill. Att grilla med öppen låga, till exempel gasol, kol eller briketter är absolut förbjudet. Du som bor i Husby, Rinkeby, Tensta eller Sollentuna får inte grilla alls på balkongerna utan bara på anvisade grillplatser.

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.