Vår organisation

Hembla finns i 18 kommuner i Storstockholm, Mälardalen, Uppsala, Norrköping och Tranås. Drygt 260 medarbetare jobbar på något av våra områdeskontor eller på huvudkontoret i Stockholm. Tillsammans tar vi hand om drygt 21 400 familjers hem.

Förvaltning

Av våra drygt 260 medarbetare jobbar cirka 170 inom vår förvaltning. Det är medarbetarna inom förvaltningen som hjälper och servar våra hyresgäster och sköter det löpande underhållet av lägenheter, hus och gårdar.

Förvaltningen sker förstås där husen finns. Hembla har 18 olika områdeskontor. I varje område jobbar mellan 4 och 19 medarbetare.

Områdeschefen har en viktig roll. Vi jobbar på ett likartat sätt inom Hembla, men förutsättningarna varierar såklart och många beslut tas därför lokalt.

Yrkesroller: områdeschef, förvaltare, uthyrare, fastighetstekniker, förvaltningskoordinator

Kundservice

Vår kundservice är ett nav i vår verksamhet. Det är hit våra hyresgäster vänder sig med alla sina frågor. Skulle en hyresgäst behöva hjälp i sin lägenhet bokar våra kundservicemedarbetare tid med någon av våra fastighetstekniker.

Jobbet i kundservice kräver att man kan hantera problemlösning och service i högt tempo och ta stort eget ansvar.

Yrkesroller: kundservicemedarbetare, gruppchef, resursplanerare

Renovering och upprustning

Hembla investerar stora summor pengar varje år på att rusta lägenheter, hus och gårdar.

Våra projektledare planerar projekten, sköter kontakten med våra leverantörer samt följer upp och säkerställer att allt blir precis så bra som vi vill att det ska bli.

Det handlar ofta om stora projekt, där många leverantörer är delaktiga och där omfattande logistik ska hanteras.

Yrkesroller: uppdragsledare, projektledare, avdelningschef

 

Stödfunktioner

Hembla är ett växande företag och en stor arbetsgivare. Som stöd för vår kärnverksamhet finns flera funktioner med många spännande yrkesroller. Vi har också experter som arbetar med miljö- och energifrågor och social hållbarhet.

Stödfunktioner: ekonomi, personal, kommunikation, inköp, juridik, IT.

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.