På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Alby Winter Games lyfte jullovet för många unga

När många verksamheter för unga i Botkyrka söder om Stockholm stängde ner på grund av coronarestriktioner tog några av områdets eldsjälar tag i saken för att jullovet ändå skulle bli något minnesvärt.

Albynätverket beslöt sig för att arrangera Alby Winter Games och mellan den 21 december och 8 januari fick barn och ungdomar med hjälp av erfarna tränare prova på idrotter som fotbollsgolf, basket, badminton, cricket och skridskor.

Trots grått väder, snöblandat regn och kyla kom många barn entusiastiskt ut. Cricket och fotboll var bland de roligaste sporterna, enligt en snabb rundfrågning bland barnen på cricketplanen.

Vi deltog i planeringen och hjälpte till med finansieringen av vinterspelen. Men självklart passade vi till de unga deltagarnas glädje också på att få testa cricket, under tålmodigt överinseende från de duktiga ledarna i Alby Zalmi Cricket Club.

Alby Winter Games är ett exempel på hur vuxnas samarbete kan ge barn och unga en mysig och peppande upplevelse – det vill vi ha mer av!

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.