D. Carnegie & Co och Östgötaporten byter namn till Hembla

D. Carnegie & Co och dotterbolaget Östgötaporten  byter namn till Hembla. D. Carnegie & Co äger och förvaltar över 21 000 lägenheter. Men i första hand är vi ett företag inriktat på att ge god service. Vår främsta uppgift är att skapa förutsättningar för en trygg, trivsam och enkel vardag för våra hyresgäster. Vi vill tydliggöra det, därför byter vi nu namn.

Ett hem är inte bara en bostad. Det är också trygghet, gemenskap och en plats för att leva och växa. Det är vad vårt nya namn Hembla står för.

Ett hem är inte heller något statiskt – det ska utvecklas, förbättras och förfinas utifrån var man befinner sig i livet och utifrån hur samhället runtomkring förändras.

– Hemmet är något mer än bara det som finns innanför väggarna. Det innefattar även miljön i hela området där man bor. Det är precis detta som är vårt fokus och vår vision – att erbjuda våra hyresgäster möjligheter till bra hem i levande stadsdelar, säger Svein Erik Lilleland, VD för D. Carnegie & Co.

Från och med den 30 oktober heter vi Hembla. Du som är hyresgäst kommer successivt att märka namnbytet i vår kommunikation till dig. I övrigt innebär namnbytet inga praktiska förändringar. Bolaget har samma ägare, samma personal och samma ambitioner om att äga och utveckla våra bostäder och stadsdelar på lång sikt.

Däremot ska namnbytet göra det tydligare vad du kan förvänta dig av oss – vår fulla uppmärksamhet.

Om du som är hyresgäst vill veta mer om namnbytet är du välkommen att kontakta ditt områdeskontor.

Hitta ditt
nya hem.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.