På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Läxläsning och återvinning i ett och samma projekt

Går det att kombinera integration och avfallshantering i ett och samma projekt? Absolut – och det är precis vad vi gör i Tranås tillsammans med kommunen och flera lokala föreningar genom projektet Hemma i Stoeryd.

Vi har bland annat lånat ut vår lokal Blå huset dit barn och vuxna kan komma för eftermiddagshäng och läxläsning, fotboll och massor av andra aktiviteter.

Tillsammans med arkitektstudenter från KTH har vi inrett huset och flera av våra härliga hyresgäster har skänkt möbler som vi använder.

I Blå huset finns också information om hur gröna påsen fungerar och hur man sorterar sitt avfall. Vi har tagit fram en snygg sorteringskasse som hyresgäster får ta med sig hem för att på ett enkelt sätt kunna sortera sitt avfall.

Uppslutningen av engagerade deltagare och frivilliga är djupt glädjande. Med gemensamma ansträngningar kan vi skapa en mer hållbar och inkluderande miljö för alla!

På bilden från vänster ser ni: Agnetha Karlsson från Tranås kommun och Annika Saxelin och Robert Friberg från Hembla.

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.