På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Roligt samarbete för sommarjobb

I år hjälper vi till att ge omkring 900 ungdomar sommarjobb. I samarbete med flera fastighetsägare och kommuner vill vi stötta ungdomar och ge dem något roligt och viktigt att göra på lovet.

Ungdomarna går framförallt i årskurs 9  och kommer att jobba i sitt eget närområde med att plocka ogräs och skräp, måla nytt och fräscht och utföra mindre byggarbeten, som att snickra ihop blomlådor. Dessutom kommer de att få träffa och prata med polis och brandkårspersonal och delta i föreläsningar i intressanta ämnen.

Vi samarbetar med Uppsala kommun, Upplands-Bro kommun, Haninge kommun, Nynäshamn kommun och Huddinge kommun, och det är via deras hemsidor som sommarjobben går att söka.

Det här initiativet har varit mycket lyckat under tidigare år och nu ser vi fram emot att ta hand om nya grupper glada medarbetare. Vi hoppas att de kommer att trivas med sina uppgifter och sitt sommarlov!

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.