På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Vi bygger trygga arbetsplatser

Vi vill bidra till hälsosamma och trygga arbetsplatser. Därför ingår vi nu ett samarbete med Fair Play Bygg, ett projekt som arbetar för att byggnadsbranschen ska främja ett sunt och säkert arbetsklimat.

– Vi jobbar kontinuerligt med att bli ännu bättre kravställare i våra projekt. Vår målsättning är att vara delaktiga i arbetet med att skapa rättvisa och säkra byggarbetsplatser. Att ställa oss bakom Fair Play Byggs arbete är ett naturligt val för oss och även vårt samhällsansvar som stor aktör, säger vår projekt- och underhållschef Dan Mårtensson.

Vårt systerbolag Victoria Park har också ingått detta samarbete. Tillsammans stärker vi arbetet för goda villkor i vår bransch.

– Initiativet som Victoria Park och Hembla tar är enormt positivt och att samarbeta med två så stora aktörer på marknaden ser vi som ett privilegium. Tillsammans ska vi nu arbeta mot samma mål, nämligen att skapa sunda och trygga arbetsplatser, säger Sussie Paredes Illum, projektledare för Fair Play Bygg.

Läs mer om Fair Play Bygg på deras hemsida.

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.