Vi har fått utmärkelsen Great Place to Work!

Vi hade det på känn, men nu är det fastslaget. Vi är en utmärkt arbetsplats! Resultatet av vår senaste medarbetarundersökning har kvalificerat oss för certifieringen Great Place to Work.

– Vi är jättestolta över utmärkelsen. Vi har ambitiösa medarbetare som med stort engagemang jobbar för att hjälpa våra kunder och driva vår verksamhet framåt. Att de också trivs så bra hos oss som undersökningen visar känns fantastisk roligt, säger vår HR-chef Liselott Wennerström.

Certifieringen gäller Hembla och vårt systerföretag Victoria Park. Vid årsskiftet förenas vi under namnet Victoriahem, men redan idag jobbar vi tätt ihop.

– Vi är en geografiskt spridd organisation, men trots det är gemenskapen stor. Jag tror att vår styrka ligger i att medarbetarna får, och tar, stort eget ansvar. Samtidigt är det självklart att vi stöttar och hjälper varandra, oavsett position och plats i företaget, säger Liselott.

Great Place to Work® är ett globalt undersökningsföretag som varje år genomför medarbetarundersökningar välden över. Utifrån ett index som de utarbetat delas certifieringen ut till företag där arbetsplatskulturen upplevs som särskilt förtroendefull och positiv.

 

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.