På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Jobba hos oss

Se lediga tjänster

Vill du vara med på vår resa?

Älskar du att lösa problem som gör livet lättare för andra? Drivs du av att ge riktigt bra service? Tycker du att det behövs ett mänskligare tänk när man bygger hem och boendemiljöer? Då hör du helt klart hemma på ett fastighetsbolag. Men det finns många sådana att göra karriär på, så varför jobba hos just oss?

Läs mer

 

”Det är viktigt att kunna påverka och utvecklas”

Rebecca Boutelje är projektledare med ansvar för upprustningen av våra utemiljöer som innegårdar, lekplatser och parkeringsplatser. Så här säger hon om att jobba på Hembla.

– För mig är det viktigt att kunna påverka och utvecklas, och att arbetet sker med frihet under ansvar. Hembla är i ett skede där mycket händer och projektavdelningen är under uppbyggnad. Det ger oss verkligen möjlighet att utforma vår arbetssituation och påverka vilken riktning vi vill gå i. Det är alltid mycket som pågår på många olika fronter med många olika kontaktytor och det tycker jag är kul.

Läs hela  intervjun

”Det finns en stor vilja att investera och förädla”

Sune Eriksson är energi- och miljöchef på Hembla.

–  Jag och de tolv personer som ingår i min organisation har i uppgift att se till att vi uppfyller de krav som vi har på oss vad gäller miljö- och energifrågor. Med Hembla som ägare finns en stor vilja att investera och förädla, och därmed har vi möjlighet att göra mycket på energifronten för att minska vårt klimatavtryck.

– Jag reser runt en hel del och besöker alla våra olika kontor. Vart jag än kommer får jag ett väldigt gott bemötande av positiva medarbetare, det känns bra. Hembla har en fantastiskt bra atmosfär med många trevliga människor.

Läs hela intervjun

Lediga tjänster

Hembla är ett snabbt växande bolag i en spännande bransch, i en spännande tid. Vill du vara med oss på resan? Här ser du vilka tjänster som är lediga just nu, men du är också alltid välkommen att skicka en spontanansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Se lediga tjänster

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.