Jobba hos oss.

Se lediga tjänster

Vill du vara med på vår resa?

Älskar du att lösa problem som gör livet lättare för andra? Drivs du av att ge riktigt bra service? Tycker du att det behövs ett mänskligare tänk när man bygger hem och boendemiljöer? Då hör du helt klart hemma på ett fastighetsbolag. Men det finns många sådana att göra karriär på, så varför jobba hos just oss?

Till att börja med är vi Sveriges största börsnoterade bostadsfastighetsbolag, och en av landets största privata hyresvärdar. Vi säger det inte för att skryta, utan för att vi är stolta över hur vi nått dit: tack vare våra medarbetare. Vi är drygt 270 stycken nu som jobbar på 19 orter i landet. Vi kommer från många olika länder, kulturer och bakgrunder men vi har en viktig sak gemensamt. Vi tror på att skapa levande samhällen och stadsdelar där människor trivs. Vi tror att detta bäst görs tillsammans, med en vilja att alltid bli bättre. Och vi tror på att sätta hyresgästen i fokus.

För oss är det självklart att ju bättre vi mår på arbetsplatsen, desto bättre blir vi på vårt jobb. Därför satsar vi på våra medarbetares utveckling, hälsa och sammanhållning. Vi vet också att ju fler likasinnade vi är som jobbar tillsammans, desto bättre lyckas vi. Därför håller vi alltid utkik efter nya medarbetare som delar vår vision.

Lediga tjänster

Hembla är ett snabbt växande bolag i en spännande bransch, i en spännande tid. Vill du vara med oss på resan? Här ser du vilka tjänster vi söker ju nu, men du är också alltid välkommen att skicka en spontanansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Se lediga tjänster

Hitta ditt
nya hem.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.