Vår idé

Vi förvärvar, förvaltar och förädlar framför allt fastigheter som byggdes på 1960- och 70-talen, i det som brukar kallas miljonprogramsområden. Vi ser en stor potential i dessa områden. Genom att satsa på både hus och människor skapar vi moderna attraktiva hem för dagens och framtidens familjer.

Hållbart fastighetsägande

Vår affärsmodell bygger på en idé som kräver långsiktighet och affärsmässighet. Affärsmässighet handlar för oss om såväl ekonomisk, som social och miljömässig hållbarhet.

Som hyresvärd är vi en del av många människors vardag och en viktig samhällsaktör i våra stadsdelar. Det gör att vi har ett stort ansvar för att se till att både våra hyresgäster och våra stadsdelar mår bra. Trygga, trivsamma och hållbara stadsdelar gör samtidigt att många vill bo hos oss, vilket ger säkra hyresintäkter och ökar värdet på våra fastigheter.

Genom att ta kloka ekonomiska beslut säkerställer vi också att vi kan vi fortsätta att renovera och rusta våra områden år efter år.

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.