Hitta ett hem
att trivas i

Se lediga lägenheter

Söker du lägenhet?

Är du intresserad av att hyra lägenhet hos oss? Vad roligt! Vi äger över 21 000 bostäder i Stockholmsområdet, Mälardalen och flera andra städer. Kanske kan någon av dem bli ditt nya hem?

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

För att anmäla intresse för en lägenhet behöver du skapa ett konto på Mina sidor. Då kan du också skapa bevakningar och få förslag på objekt som matchar dina önskemål.

Skapa konto

 

Ledigt just nu

Här kan du se vilka lägenheter vi har lediga just nu. Du kan filtrera på stadsdel, bostadsstorlek och hyra.

Se lediga lägenheter

 

Söker du lägenhet i Stockholm eller Uppsala?

Om du söker du bostad i Stockholmsområdet eller i Uppsala ska du vända dig till Bostadsförmedlingen i Stockholm respektive Bostadsförmedlingen i Uppsala som förmedlar våra lediga lägenheter där.

 

Vägen till lägenhet

Uthyrningspolicy

För att får hyra lägenhet hos oss behöver du uppfylla villkoren i vår uthyrningspolicy.

Läs mer här

Skapa konto

Du behöver ett konto på Mina sidor för att söka våra lägenheter. Var noga med att fylla i alla uppgifter i din sökandeprofil.

Anmäl intresse

Du kan anmäla intresse för en eller flera av våra lediga lägenheter. Du kan också skapa en bevakning och få mejl från oss när det dyker upp en ledig lägenhet som matchar dina önskemål.

Ladda upp intyg

För att bli erbjuden visning av lägenheter ska du ladda upp intyg som visar att du uppfyller grundkraven i vår uthyrningspolicy.

Håll koll på mejlen

Vi skickar alltid erbjudande om visning via e-post. Det är därför viktigt att du angivit korrekt e-postadress och att du kontrollerar den regelbundet.

Behöver du en parkeringsplats?

Vi har även parkeringsplatser du kan hyra. Här kan du se var vi har lediga platser just nu, och även anmäla intresse för en plats.

Sök parkeringsplats

 

Letar du lokal?

I många av de hus vi förvaltar finns även lokaler i varierande storlekar och lägen, och i vissa fall med förråd och garage. Vilka behov har din verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt lokal för kontor, butik eller lager! Ring 010-210 22 00 eller skicka ett mejl till kundservice@hembla.se.

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.