Södertälje

Södertälje

Södertälje är en vacker kommun med natursköna områden och en landsbygd som sträcker sig från Mälaren till Saltsjön. Här bor drygt 93 000 människor från världens alla hörn. Staden har en gågata, en kanal och ett levande centrum med stort shopping- och kulturutbud. Från Södertälje station tar du dig till Stockholms central med pendeltåget på cirka 45 minuter.

Våra lägenheter ligger i centrum, samt i Ronna, Geneta, Fornhöjden och Mariekäll. Vi fokuserar mycket på att skapa mer trygghet och trivsel i våra områden. Vi har ett gott samarbete med polisen och vi samverkar med kommunen och föreningar för att se till att ungdomar i Södertälje får sommarjobb.

Vi har också lyckats stoppa många fall av olovlig andrahandsuthyrning. Det är något vi satsar mycket på, för att våra hyresgäster ska få bättre gemenskap och mindre oro i fastigheterna och för att våra lägenheter ska gå till dem som står i bostadskön.

Vi brukar bjuda in till städdagar och områdesdagar, där vi tillsammans ser över våra områden och vi bjuder på något gott att fika. Det är ett bra sätt att lära känna varandra och sitt område på och du som hyr lägenhet hos oss i Södertälje är alltid välkommen att delta. Du kan vara säker på att vi sätter dig i fokus och jobbar för att du ska trivas i din bostad och ditt område.

Du kan hitta mer information om Södertälje kommun på deras hemsida.

 

Vill du hyra lägenhet i Södertälje?

Du hittar våra lediga lägenheter i Södertälje på Bostadsförmedlingen i Stockholm. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida.

Kontakta oss

Telefon 010-210 22 00
Måndag 08.00-18.00
Tisdag 08.00-17.00
Onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
E-post kundservice@hembla.se
Besöksadress Jovisgatan 4, Södertälje.
Måndag 15.00-18.00
Torsdag 08.00-11.00
Serviceanmälan Fungerar inte allt som det är tänkt i din bostad? Låt oss hjälpa till. Du gör enkelt din serviceanmälan via Mina sidor. Det går också bra att ringa vår kundservice.
Fastighetsjour

 

 

Parkering

Inträffar ett akut fel under kvällar och helger ska du kontakta vår fastighetsjour.
08-522 966 72

För frågor och avvikelser gällande parkeringen, ring P-Service på 0771-77 11 00.

Fastigheter

green
pink
orange
yellow
Erikshällsgatan
Västergatan
Liljevalchgatan
Linnégatan
Nygatan
Polhemsgatan
Birkavägen

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.