Tranås

Tranås

Tranås ligger i Jönköpings län. Här finns närhet till kultur, shopping, ett rikt båtliv och goda möjligheter till bad och olika fritidsaktiviteter. Stadens centrum är livfullt och bjuder på mänger av butiker, caféer och restauranger med många trivsamma mötesplatser. Från Tranås tar du dig till både Jönköping och Linköping på mindre än en timme med bil och tar du tåget når du Linköping på cirka 40 minuter.

Hemblas lägenheter i Tranås finns runt om stadskärnan med livsmedelsbutiker och skolor i närheten, med gångavstånd till centralstationen och vacker natur runt hörnet. I vårt område Stoeryd tar det bara en kort promenad för att komma till en mysig badplats och här finns dessutom Tranås enda utomhuspool, som vi nu totalrenoverar och planerar en nyöppning av våren 2022.

Våra bostäder är moderna och bekväma. Vad sägs om ett väl utrustat kök med inbyggd diskmaskin och mikrovågsugn? Eller ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme? Om du vill hyra en lägenhet är du varmt välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig att hitta hem.

På kommunens hemsida hittar du mer information om fina Tranås.

Sök lediga lägenheter

Kontakta oss

Telefon 010-210 22 00
Måndag 08.00-18.00
Tisdag 08.00-17.00
Onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
E-post kundservice@hembla.se
Besöksadress Missionsgatan 6, Tranås.
Tisdag 09.00-11.30
Vill du träffa oss en annan tid? Ring kundservice och boka en tid som passar dig
Serviceanmälan Fungerar inte allt som det är tänkt i din bostad? Låt oss hjälpa till. Du gör enkelt din serviceanmälan via Mina sidor. Det går också bra att ringa vår kundservice.
Fastighetsjour

 

 

Parkering

Inträffar ett akut fel under kvällar och helger ska du kontakta vår fastighetsjour.
0140-38 69 70

För frågor och avvikelser gällande parkeringen, ring P-Service på 0771-77 11 00.

Fina bostäder i Tranås

Om du hyr lägenhet av Hembla i Tranås bor du med vackra och speciella platser precis runt hörnet. Du har nära till den energiska stadskärnan, livsmedelsbutiker och skolor och du kan få gångavstånd till centralstationen. Välkommen till oss i Tranås!

Fastigheter

green
pink
orange
yellow
Tranås, Sverige

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.