Uppsala

Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. Den har charmen från en småstad, men med storstadens puls och energi. Här finns ett brett utbud av kultur, idrott och shopping. Uppsala är en populär studentstad, och en av världens mest framstående städer på det vetenskapliga området, men två högt rankade universitet och regionsjukhuset Akademiska sjukhuset.

Våra lägenheter ligger ca 6 kilometer söder om centrum, på Bandstolsvägen, Linrepevägen och Spinnrocksvägen. Vi erbjuder allt från mindre ettor till stora, ljusa fyrarummare. I området finns flera lekplatser samt en basketplan. På gångavstånd finns Gottsunda centrum, och till Uppsala centrum tar du dig enkelt med cykel, eller buss som tar ca. 15 minuter.

Från Uppsala pendeltågstation tar du dig till Stockholms central på under en timme, och till Arlanda på under 20 minuter.

Du hittar våra lediga lägenheter i Uppsala på Bostadsförmedlingen i Uppsala. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida, Bostadsförmedlingen i Uppsala.

Kontakta oss

Telefon 010-210 22 00
Måndag-fredag 08.00-16.00
E-post kundservice@hembla.se
Besöksadress Bandstolsvägen 49, Uppsala.

Tisdag 09.00-11.00
Vill du träffa oss en annan tid? Ring kundservice och boka en tid som passar dig.

Serviceanmälan Fungerar inte allt som det är tänkt i din bostad? Låt oss hjälpa till. Du gör enkelt din serviceanmälan via Mina sidor. Det går också bra att ringa vår kundservice.
Fastighetsjour Inträffar ett akut fel under kvällar och helger ska du kontakta vår fastighetsjour.
Upplandsjouren, 018-24 06 97

Frågor & Svar

Hur sorterar man soporna, vad gäller när man vill grilla, och hur gör man när man ska flytta? Här är våra tips och råd till dig som är hyresgäst hos oss.

Läs mer

Våra lokaler

Hitta lokaler för kontor, butik, lager eller annan verksamhet hos oss.

Läs mer

Fastigheter

green
pink
orange
yellow
Bandstolsvägen
Linrepevägen
Spinnrocksvägen

Hitta ditt
nya hem.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.