Uppsala

Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. Den har charmen från en småstad, men med storstadens puls och energi. Här finns ett brett utbud av kultur, idrott och shopping. Uppsala är en populär studentstad, och en av världens mest framstående städer på det vetenskapliga området, men två högt rankade universitet och regionsjukhuset Akademiska sjukhuset.

Våra lägenheter ligger ca 6 kilometer söder om centrum, på Bandstolsvägen, Linrepevägen och Spinnrocksvägen. Vi erbjuder allt från mindre ettor till stora, ljusa fyrarummare. I området finns flera lekplatser samt en basketplan. På gångavstånd finns Gottsunda centrum, och till Uppsala centrum tar du dig enkelt med cykel, eller buss som tar ca. 15 minuter.

Från Uppsala pendeltågstation tar du dig till Stockholms central på under en timme, och till Arlanda på under 20 minuter.

 

Söker du lägenhet i Uppsala?

Du hittar våra lediga lägenheter i Uppsala på Bostadsförmedlingen i Uppsala. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida, Bostadsförmedlingen i Uppsala.

Kontakta oss

Telefon 010-210 22 00
Måndag 08.00-18.00
Tisdag 08.00-17.00
Onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
E-post kundservice@hembla.se
Besöksadress Bandstolsvägen 49, Uppsala.
Tisdag 09.00-11.00
Serviceanmälan Fungerar inte allt som det är tänkt i din bostad? Låt oss hjälpa till. Du gör enkelt din serviceanmälan via Mina sidor. Det går också bra att ringa vår kundservice.
Fastighetsjour

 

 

Parkering

Inträffar ett akut fel under kvällar och helger ska du kontakta vår fastighetsjour, Upplandsjouren: 018-24 06 97

För frågor och avvikelser gällande parkeringen, ring P-Service på 0771-77 11 00.

Fastigheter

green
pink
orange
yellow
Bandstolsvägen
Linrepevägen
Spinnrocksvägen

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.