På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Botkyrka

Botkyrka

Strax söder om Stockholm ligger Botkyrka, länets femte största kommun. Botkyrka är en omtyckt kommun, med nära till både stad och natur. Här finns ett tiotal naturreservat och ännu fler friluftsområden.

Hembla äger cirka 1 300 lägenheter i Alby, Botkyrka. Om du bor hos oss har du möjlighet att delta i mängder av roliga och trevliga aktiviteter. Vi stöttar lokala föreningar i kommunen så att barn och ungdomar har något att göra under loven, vi bidrar till Läxhjälpen så att unga ska komma steget närmare sina visioner och vi sponsrar lokala idrottslag.

Kanske har du sett affischer i ditt trapphus om att vi bjuder in till korvgrillning, skridskoåkning och städdagar? Det gör vi med jämna mellanrum och du som hyr din bostad hos oss är alltid välkommen att delta.

Läs om vad Botkyrka kan erbjuda på kommunens hemsida.

En ungdom står med ryggen mot kameran i ett fotbollsmål. På hens tröja står det "Ledare, Alby Winter Games".

 

Söker du lägenhet i Botkyrka?

Du hittar våra lediga lägenheter i Alby på Bostadsförmedlingen i Stockholm. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida, Bostadsförmedlingen i Stockholm.

 

Kontakta oss

Telefon 010-210 22 00
Måndag 08.00-18.00
Tisdag 08.00-17.00
Onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
E-post kundservice@hembla.se
Besöksadress Domarebacken 38, Norsborg.
Måndag 09.00-12.00
Tisdag 09.00-12.00
Onsdag 13.00-16.00
Torsdag 09.00-12.00På fredagar tar vi endast emot bokade besök. Kontakta vår kundservice för att boka en tid. Observera att första vardagen i varje månad är kontoret stängt.Obs! För att minska risken för spridning av coronaviruset håller vårt områdeskontor tillfälligt stängt. Läs mer här.
Serviceanmälan Fungerar inte allt som det är tänkt i din bostad? Låt oss hjälpa till. Du gör enkelt din serviceanmälan via Mina sidor. Det går också bra att ringa vår kundservice.
Fastighetsjour

Parkering

Inträffar ett akut fel under kvällar och helger ska du kontakta vår fastighetsjour.
08-684 221 23För frågor och avvikelser gällande parkeringen, ring P-Service på 0771-77 11 00.

Fastigheter

green
pink
orange
yellow
Advokatbacken
Domarebacken
Fogdebacken
Notariebacken
Rådmansbacken
Tingsvägen

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.