På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Eskilstuna

Eskilstuna

Eskilstuna ligger väster om Stockholm, mellan sjöarna Mälaren och Hjälmaren. Eskilstuna är en kär gammal industristad som nu har ett blomstrande musik- och kulturliv.

Staden har mycket att erbjuda, inte minst naturupplevelser. Här finns naturreservat i form av skog, ängar och öar. Du kan fiska regnbåge mitt i stan, cykla runt Mälaren och en av etapperna i den hundra mil långa Sörmlandsleden finns i Eskilstuna.

Hos Hembla i Eskilstuna kan du hitta nyrenoverade lägenheter med hög standard. Om du drömmer om ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, eller kanske parkettgolv i hela bostaden – då finns chansen att du hittar det hos oss. Du behöver inte stå i bostadskö utan kontaktar oss direkt eller gör en intresseanmälan i länken nedan.

Våra lägenheter i Eskilstuna ligger i centrum, Nyfors och Årby, nära både stadskärnan och grönområden.

Läs mer om Eskilstuna på kommunens hemsida.

Sök lediga lägenheter

Kontakta oss

Telefon 010-210 22 00
Måndag 08.00-18.00
Tisdag 08.00-17.00
Onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
E-post kundservice@hembla.se
Besöksadress Rademachergatan 1, 5tr, Eskilstuna.
Måndag 10.00-12.00
Onsdag 10.00-12.00
Vill du träffa oss en annan tid? Ring kundservice och boka en tid som passar dig. Observera att första vardagen i varje månad är kontoret stängt.
Obs! För att minska risken för spridning av coronaviruset håller vårt områdeskontor tillfälligt stängt. Läs mer här.
Serviceanmälan Fungerar inte allt som det är tänkt i din bostad? Låt oss hjälpa till. Du gör enkelt din serviceanmälan via Mina sidor. Det går också bra att ringa vår kundservice.
Fastighetsjour

Parkering

Inträffar ett akut fel under kvällar och helger ska du kontakta vår fastighetsjour.
016-15 35 25För frågor och avvikelser gällande parkeringen, ring P-Service på 0771-77 11 00.

Trivs hos Hembla i Eskilstuna

Om du hyr din lägenhet hos oss i Eskilstuna kan du få närhet till det du behöver: restauranger, matbutiker och skolor, tågstation och vackra grönområden. Varmt välkommen till oss på Hembla – vårt fokus är att ge dig en bekväm och trevlig vardag.

Fastigheter

green
pink
orange
yellow
Årbygatan
Nyforsgatan
Västeråsvägen
Ekvallsgatan
Wallingatan
Intagsgatan
Östra storgatan
Drottninggatan

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.