På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Flemingsberg

Flemingsberg

Flemingsberg hör till Huddinge kommun, söder om Stockholm. Detta är en populär studieort, med skolor som Södertörns högskola, Karolinska Institutet och Kungliga Tekniska Högskolan i närheten. Resan till centrala Stockholm går på under tjugo minuter.

Hemblas lägenheter ligger på Visättravägen. Här hittar du även ishall, fotbollsplaner, tennisbanor och promenadstråk. Vi jobbar för att skapa gemenskap och trygghet i Visättra. Det gör vi bland annat genom att hjälpa till att skapa sommarjobb för ungdomar och arrangera städdagar och områdesdagar för våra hyresgäster. Vi samarbetar med Hyresgästföreningen och andra föreningar i området. Är du hyresgäst hos oss, håll ögonen öppna efter inbjudningar till våra sammankomster och delta gärna!

Här kan du läsa mer om Flemingsberg och hur området utvecklas.

 

Letar du bostad i Flemingsberg?

Du hittar våra hyreslägenheter i Flemingsberg på Bostadsförmedlingen i Stockholm. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida, Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Kontakta oss

Telefon 010-210 22 00
Måndag 08.00-18.00
Tisdag 08.00-17.00
Onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
E-post kundservice@hembla.se
Besöksadress Vill du träffa oss är du välkommen till vårt kontor i Vårby.
Adress: Bäckgårdsvägen 5, Vårby.
Torsdag 14.00-16.00
Vill du träffa oss en annan tid? Ring kundservice och boka en tid som passar dig. Observera att första vardagen i varje månad är kontoret stängt.
Obs! För att minska risken för spridning av coronaviruset håller vårt områdeskontor tillfälligt stängt. Läs mer här.
Serviceanmälan Fungerar inte allt som det är tänkt i din bostad? Låt oss hjälpa till. Du gör enkelt din serviceanmälan via Mina sidor. Det går också bra att ringa vår kundservice.
Fastighetsjour

Parkering

Inträffar ett akut fel under kvällar och helger ska du kontakta vår fastighetsjour.
08-522 966 72För frågor och avvikelser gällande parkeringen, ring P-Service på 0771-77 11 00.

Fastigheter

green
pink
orange
yellow
Visättravägen

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.