På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Flemingsberg

Flemingsberg

Flemingsberg hör till Huddinge kommun, söder om Stockholm. Detta är en populär studieort, med skolor som Södertörns högskola, Karolinska Institutet och Kungliga Tekniska Högskolan. Våra lägenheter ligger på Visättravägen, där du även hittar ishall, fotbollsplaner, tennisbanor och promenadstråk. Resan till centrala Stockholm går på under 20 minuter.

 

Söker du lägenhet i Flemingsberg?

Du hittar våra lediga lägenheter i Flemingsberg på Bostadsförmedlingen i Stockholm. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida, Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Kontakta oss

Telefon 010-210 22 00
Måndag 08.00-18.00
Tisdag 08.00-17.00
Onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
E-post kundservice@hembla.se
Besöksadress Vill du träffa oss är du välkommen till vårt kontor i Vårby.
Adress: Bäckgårdsvägen 5, Vårby.
Torsdag 14.00-16.00
Vill du träffa oss en annan tid? Ring kundservice och boka en tid som passar dig. Observera att första vardagen i varje månad är kontoret stängt.
Obs! För att minska risken för spridning av coronaviruset håller vårt områdeskontor tillfälligt stängt. Läs mer här.
Serviceanmälan Fungerar inte allt som det är tänkt i din bostad? Låt oss hjälpa till. Du gör enkelt din serviceanmälan via Mina sidor. Det går också bra att ringa vår kundservice.
Fastighetsjour Inträffar ett akut fel under kvällar och helger ska du kontakta vår fastighetsjour.
08-522 966 72

Fastigheter

green
pink
orange
yellow
Visättravägen

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.