På grund av myndigheternas beslut att förlänga de befintliga restriktionerna kopplat till covid-19 åtgärdar vi även fortsatt endast akuta fel och skador i våra lägenheter. Läs mer här

Varför jobba hos oss?

Hembla är en av landets största privata hyresvärdar, och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. Vi är drygt 260 personer som jobbar på 18 orter i landet. Vi kommer från många olika länder, kulturer och bakgrunder men vi har en viktig sak gemensamt. Vi tror på att skapa levande samhällen och stadsdelar där människor trivs, och dit många vill flytta.

För oss är det självklart att ju bättre vi mår på arbetsplatsen, desto bättre blir vi på vårt jobb. Därför satsar vi på våra medarbetares utveckling, hälsa och sammanhållning. Vi erbjuder våra anställda en förmånlig sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och möjlighet att motionera på arbetstid. Utöver det har vi vår egen förmånsportal med kraftigt rabatterade livsstilsprodukter – alla ska känna att det finns något för dem. Vi anordnar regelbundet aktiviteter som stärker sammanhållningen och en gång per år samlas hela bolaget för en årlig kickoff.

Vi vet också att vi lyckas bäst när vi jobbar tillsammans och utmanar oss själva att göra bättre varje dag. Därför håller vi alltid utkik efter nya medarbetare som delar vår vision.

Hitta ditt
nya hem.

Vi har inga lediga lägenheter just nu, besök gärna våra stadsdelar för mer information om hur du kan anmäla ditt intresse för en lägenhet.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.