Vill du vara med på vår resa?

Hembla är en av landets största privata hyresvärdar, och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. Vi är drygt 270 personer som jobbar på 19 orter i landet. Vi kommer från många olika länder, kulturer och bakgrunder men vi har en viktig sak gemensamt. Vi tror på att skapa levande samhällen och stadsdelar där människor trivs, och dit många vill flytta.

För oss är det självklart att ju bättre vi mår på arbetsplatsen, desto bättre blir vi på vårt jobb. Därför satsar vi på våra medarbetares utveckling, hälsa och sammanhållning. Vi erbjuder våra anställda en förmånlig sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och möjlighet att motionera på arbetstid. Utöver det har vi vår egen förmånsportal med kraftigt rabatterade livsstilsprodukter – alla ska känna att det finns något för dem. Vi anordnar regelbundet aktiviteter som stärker sammanhållningen och en gång per år samlas hela bolaget för en årlig kick-off.

Vi vet också att vi lyckas bäst när vi jobbar tillsammans och utmanar oss själva att göra bättre varje dag. Därför håller vi alltid utkik efter nya medarbetare som delar vår vision.

Se lediga tjänster

Hitta ditt
nya hem.

Vi använder oss av cookies för att göra ditt besök på hembla.se så användarvänligt som möjligt.